VIDEOGRAFIE

Honden videografie

Laat je dier vastleggen met professionele diervideografie. Met een mooie minifilm kun je je herinneringen keer op keer herleven. Je krijgt een video die het karakter van jouw maatje of de bijzondere band tussen jullie echt laat zien. 

De filmsessie is ontspannen, op een mooie locatie die we samen kiezen. We zijn ongeveer twee uur bezig met het schieten van goede kwaliteitsbeelden. Daarna bewerken wij deze beelden tot een film van 3-5 minuten waarin jullie mooie verhaal wordt weergegeven. 

Evenementen 

Wij maken een sprekende aftermovie van je evenement. Hondensporten zoals agility, dogfrisbee, flyball, canicross, etc. zijn ons niet vreemd. Wij komen op locatie bij westrijden, hondenshows, trainingsdagen of andere activiteiten. Laat je evenement vastleggen in een mooie aftermovie van 3-5 minuten. Wij zorgen dat de sfeer en energie van het evenement wordt vastgelegd zodat je je daar als organisator niet druk om hoeft te maken. 

Puppy's

Laat je nestje puppy's vastleggen in een professionele video die het karakter van het nest en de pups laat zien. Voor jou, als erkend fokker, is dit een hele mooie toevoeging aan je website en daarnaast een mooie herinnering die je meegeeft aan de toekomstige puppy eigenaren. 

We schieten in een paar uur kwaliteitsbeelden die we bewerken tot een korte film van 3-5 minuten. Daarnaast bieden we ook de optie aan om in meerdere keren, verdeeld over de acht weken, te filmen zodat je uiteindelijk een verhalende minifilm hebt waarin je het nest ziet opgroeien totdat de pups klaar zijn om het nest te verlaten.