FOTOGRAFIE

Hondenfotografie 

Lekker in de buitenlucht, daar komt jouw hond echt tot z'n recht. Daarom vinden de fotoshoots altijd op locatie plaats, in plaats van een studio. Elke hond is uniek en dat probeer ik echt op camera vast te leggen. Tijdens de fotoshoot kunnen ze gewoon lekker zichzelf zijn. Energiek, onzeker, slaperig of snel afgeleid? Ik pas me aan aan de behoeften van jouw hond zodat we de shoot zo ontspannen mogelijk laten verlopen. 


Pakketten


Basis €99

- Fotografie van 1 hond
- 1 uur fotografie op locatie 
- 8 digitale foto's bewerkt 
- Snelle levertijd


Standaard €179

- Fotografie van 1 hond
- 1 à 2 uur fotografie op locatie 
- 15 digitale foto's bewerkt 
- Snelle levertijd


Premium €249

- Fotografie van 1 hond 
- 2 uur fotografie op locatie 
- 25 digitale foto's bewerkt 
- Snelle levertijd


Evenementen 

Wij komen op locatie bij wedstrijden, hondenshows, trainingsdagen, of andere activiteiten. Laat je evenement vastleggen in een reeks foto's. Wij zorgen dat de sfeer en energie van het evenement wordt vastgelegd zodat je je daar als organisator niet druk om hoeft te maken. 

Puppy's

Wil je graag als fokker je nestje puppy's laten fotograferen? Ik kom bij je thuis om de pups individueel vast te leggen of als compleet nest. Ook kunnen we op een locatie bij jou in de buurt afspreken. 

Er staat geen vaste tijd voor de nestfotografie omdat het fotograferen van puppy's net wat meer tijd, aandacht, liefde en geduld kost. Daarom nemen we gewoon ruim de tijd om de fotoshoot ontspannen te laten verlopen, zowel voor jou als voor de puppy's. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Ik denk  graag met je mee!