OVER ONS

Remke Media

Remke Media is opgericht door Remke Vollebregt, geïnspireerd door haar twee honden Bear en Kenza. Wij zijn een creatief bedrijf dat zich richt op professionele fotografie en videoproducties. Wij denken mee met de klant om tot een eindresultaat te komen waar je echt wat aan hebt. 

Het team

Remke

De enthousiasteling achter de camera! Toen ik mijn eerste hond, Bear, kreeg was ik op slag verliefd op haar. De liefde is door de jaren heen alleen maar sterker geworden en wij hebben samen een onbreekbare band opgebouwd. Door Bear heb ik ook mijn passie voor fotografie en videografie ontdekt. Ik vond het heel bijzonder om haar karakter en mooie, grappige en ondeugende eigenschappen te kunnen vastleggen op camera. 

 

Langzamerhand is deze passie uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Ik geniet er elke dag van om jullie honden, paarden, of andere dierenmaatjes op de gevoelige plaat vast te leggen. Een verhaal vertellen in beeldvorm is een fantastisch proces waar ik inmiddels al meerdere jaren ervaring in heb. Ik kijk ernaar uit om jou en je lieve maatje te ontmoeten en te praten over hoe we de mooie eigenschappen van hem of haar, of jullie band, kunnen vastleggen. 

Kenza

Kenza is onze Australian Shepherd en een echte knuffelkont. Naast dat ze graag meekijkt naar de nabewerking van de foto's en video's staat ze zelf ook nog regelmatig voor de camera. Een echte allround topper in het team dus!